Brev 2011 03 15

Hej mina kära vänner!

Jag vill informera er, att under internationella kvinnodagen 3 mars 2011 stod vår fritidsgård “Carrefour SOCIOCULTUREL”värd för ett stort möte på mer än 400 deltagare med utbytet av hälsningar för det nya året 2011 genom ömsesidigt av kvinnor  från Wombo “MUFREWO”. En grupp kvinnor från ett förvaltningsområde i Matadi med Mama Julienne Matila.

Vi konstaterade vid detta möte många ungdomar och tonåringar som var inbjudna och omfattar medlemmar i Sektor Wombo / Mukimbungu och själva nu bosatta i Matadi stad.

Det var en bra tillfälle för marknadsföring  av GCSL och vårt hus Sociokulturella Carrefour.

Också i samma anledning av kvinnans månad, lördag, 20/03/2011 kom en grupp av militära Kvinnor Association i Matadi, för att använda vårt hus som innebär att människor upptäcker miljön och jag har ett fast hopp om att ungdomar kommer att hitta till vårt hus mer och mer . Glory ära till Gud.

Jag kan försäkra er att arbetet får allt fastare former och vi håller på att förverkliga våra visioner, låt oss känna oss glada att vi byggde Ungdomens Hus. Sociokulturella Carrefour.
Detta börjar att visa på vikten av lokaler, även om i början ekonomin  inte var tillräckligt för att bygga denna typ av hus. Så nu gör vi vårt bästa för att hitta finansiering för att driva Husets verksamhet permanent.

Fem elever är inskrivna i en sykurs med ett tillfälligt schema eftersom lärarna är frivilliga, De har kurs endast på lördagar .

Så fort jag kan ta några bilder eller film från våra aktiviteter kommer jag att skicka dem.

Fortsättning följer.

Bästa hälsningar
Samuel Nkailu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *