Brev 2011 04 26

Samuel har skrivit detta brev på svenska.

Bonjour Chers amis et Joyeuse Pâque.  Hej vänner och Glad Påsk!

Jag hopas att allt är väl med Er alla. Kanske det börjar att bli varmare och snön går bort och kommer gräs mattan igen hos er; det skall blir vackert ute när hos oss det blir allt torrare och dam over allt.

Ja, vi har fått några interesenta aktiviteter i ungdoms huset i april månaden.

Den 13/04/2011 var det sammanträden med alla sju  CECs Pastorer vi har i Matadi. Vi talade  bland annat om samarbete mellan GCSL och församlings ungdom strukturerna kan arbeta med Carrefour Socioculturel I sina aktiviteter. Tillsammans med ledarna skall vi nog få göra andra saker som intreserar kyrkan ungdoms gruper.

Den 24/04/2011 på eftermidagen firade « Association des Enfants de Pasteurs de la CEC Matadi  sin Påskfest i Carrefour Socioculturel. Vi var 27 pastors-barn. Som deras ordf. fick jag tillfället att tala om hur Groupe Chrétien de Soutien Libre tänker samarbeta med olika kristina gruper.

Den 03/05/2011 på eftermidagen  skall det vara en Gideonit konferens för  ALLA PROTESTANTISKA PASTORER i Matadi. Vi räknas med 90 Pastorer.

Vi tror att  mer och mer skall komma olika gruper om alla konditionen blir klart och många skall tycka om ungdoms hus.

Jag hopas också att Du har fått av YAPEKO filmen som togs de 09/10/2010. Om möjlikt vill du skicka mig på mejl några bild ni tog hos mig i januari. Tack.

Varma hälsningar.

Samuel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *