Nsanda Nytt

Borås kulturhus

Hoppas att allt är bra med er och att utställningarna om MSG i Alingsås och Borås Stadsbibliotek blir bra. Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag, jag har varit upptagen med mycket annat, så jag har varit borta och kom hem först i söndags.

Vi mår bra i Nsanda. Nu rensar vi bort ogräset i odlingarna och hoppas vi blir färdigt den här veckan. Nästa vecka skall vi syssla med omplantering där det torkade bort helt (maniok). Utom soja bönor som är total förstörda av torken så ser andra växter bra ut.

Vi håller på också med andra odlingar, piripiri och bönor. Vi har redan förberett marker och sådde piripiri frö igår. Vi skall så bönor i början av april månad, ty vi avvaktar hur det kommer att regna.

Vi hoppas att alla Nsanda Groups medlemmar skall betala sin insats ty vi är beroende av det, om vi skall fortsätta att förbereda ny mark för oktober, nästa regnperiod.

Mitt modem har samma problem som Yngve hade i februari så det är svårt att skriva nu på franska trots att jag har åkt till Tigos kontor två gånger men får ingen lösning. Jag kan tyvärr inte sända bilder nu ty jag fick inte min kamera reparerad.

Må så gott och jag hälsar till hela MSG-familjen i Sverige. Vi få be för varandra.

Clément hälsar.
Julienne Kukangisa.